Teboilin kesäkampanja 2021

8.6.2021

Teboil tarjoaa jäsenillemme korotetun kesäedun 23.6.–15.8.2020, polttoaineesta säästöä normaalia enemmän ja samalla pääsee nauttimaan myös muista kanta-asiakkaan eduista – kaikki tämä Sähköliiton jäsenkortilla! Alennus on 2,5 senttiä / litra bensiinistä ja dieselöljystä (normaali alennus 2,1 snt). Jäsenenämme olet automaattisesti Teboilin etuasiakas ja saat jäsenkortin magneettiraidalla edullisemman polttoaineen lisäksi myös muita etuja, kuten –5% kaikista pesuista. Ei kun höyläämään! Tankkauksen lisäksi Teboil-asemilta saa kaiken kesämatkailuun liittyvän, autotarvikkeista maittavaan ruokaan.

TEBOIL NOSTAA ANNOKSET UUDELLE TASOLLE

Teboil lanseeraa kesällä täysin uudistuneen ruokalistan joka muuttaa asiakkaiden mielikuvaa asemaruokailusta; huoltoasemalta saa herkullista, trendikästä ruokaa laadukkailla ainesosilla. Street food -henkisen ruokalistan ylpeys on mahdollisesti Suomen paras burgeri! Toinen herkullistakin herkullisempi annos on Siivet Siipiweikkojen kastikkeella. Uutuusannoksen, Ylikypsä porsaankylki korealaisella kastikkeella, lisäksi listalta löytyy tutut, asiakkaidemme rakastamat suosikkiannokset kanakori ja makkaraperunat sekä päivän leike. Laadukkaissa raaka-aineissa on valikoitunut tunnettuja brändejä, kuten Siipiweikot, Roslund, Tamminen sekä Arvo Kokkonen.

KESÄINEN LOUNASTARJOUS LAPSIPERHEILLE

Teboilin kesäkampanjassa alle 12-vuotiaat lapset syövät noutopöydästä ruokailevan aikuisen seurassa puoleen hintaan lasten hinnoista (alkaen 2,45 €). Kesäkampanja lounasetuineen käynnistyy 23.6. ja on voimassa aina heinäkuun loppuun asti.