LOMAOSAKE

Hämeenlinnan Sähkötyöntekijät ry omistaa Himoksella viikko-osakkeen / loma-osakkeen. Lomaosake on jäsenten käytettävissä viisi viikkoa vuodessa. Nämä viisi viikkoa ovat vuosittain kiertävät viikot.  Lue lomaosakkeen ohjeet ja säännöt, jotta vältyt yllätyksiltä. Lomaosakkeen arvontaan osallistuminen tehdään lomaosakkeen osallistu arvontaan sivulta.

Asunto, jonka lomaosakkeen osasto omistaa kokonaiskerrosala on 88m², josta yläkerrassa n. 18m² (korkeus alle 1600mm).

Vuodepaikkoja lomaosakkeessa on kuudelle hengelle. Lisäksi kahdelle hengelle löytyy patjat. Lakanat ja pyyhkeet eivät kuulu lomaosakkeen varustukseen.

Lomaosakkeessa on hyvät kiinteät varusteet:

Koneellinen ilmastointi/LTO, ilmalämpöpumppu, kuivauskaappi, puutarhakalusteet, kaasugrilli, grillausvarusteet, 2 kpl kaasupulloja, istutukset, jääkaappi/pakastin, mikroaaltouuni, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, äly-TV, kiinteä WiFi-verkko ja älylukko pääovessa. Täydellinen keittiövarustus 8:lle hengelle, sähkösauna, kylpyhuone, suihku, 2 erillistä wc-tilaa. Alakerran wc:ssä pyykinpesukone. Tunnelmaa saat saunaan vaikkapa musiikilla, sillä olohuoneen radiosta/soittimesta on jakoyhteys saunan kiinteisiin kaiuttimiin. Saunassa on savusaunan tunnelma. Lomasakkeella on lukollinen ulkovarasto.

Lomaosake sijaitsee Kiinteistö Oy BLV1:ssä. Osoite on Joutsenentie 5A, 42100 Jämsä.

Kiinteistö Oy BLV1 omistaa 3301 m² tontista 1/7 osan aluehallinnanjakosopimuksella. Tontin kaikilla murto-osan omistajilla on yhteinen toiminta-alue.

Loma-alueen palvelut sijaitsevat aivan lähellä ruokakauppa (n. 0.5 km), ravintolapalvelut (n. 0.4 km) ja bussipysäkki (n. 1.0 km).

Himos-Jämsän vuosi koostuu monipuolisesta tekemisestä. Vuoden ympäri olevaan tekemiseen voit tutustua Jämsän kaupungin matkailuinfon, Himos Areenan, Himos lomien, Himos rinteiden tai Himos Golfin sivuilta.

Käytäthän lomaosaketta kuin omaasi ja tiedostathan, että lomaosakkeen viikkohinta pystytään pitämään näin alhaisena, koska itse siivoamme jälkemme ja korjaamme vahingot, puutteet ja viat itse. Toimithan sinäkin samoin ja samalla muistat noudattaa lomaosakkeen ohjeita ja sääntöjä!

Ota yhteyttä osastoon

Mikäli on tarvetta ottaa yhteyttä osastoon Kiinteistö Oy BLV1:n, lomaosakkeen asioissa, niin käytä ensisijaisesti sähköistä -lomaketta tai ota yhteys henkilökohtaisesti Kiinteistö Oy BLV1:n osastomme edustajaan ja toissijaisesti ota yhteys osastomme puheenjohtajaan.

Lomake ja henkilökohtaiset yhteystiedot löydät Ota yhteyttä -sivun kautta.

Katso kuvat lomaosakkeesta.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Muut lomapaikat

Mikäli haluat lisää vaihtoehtoja, niin osaston ja sitä kautta myös Sähköliiton jäsenenä pääset lomailemaan monella tapaa edullisesti. Viihdy päivä, pari tai kokonainen viikko Sähköliiton omassa lomapaikassa Kotkan Kaarniemessä tai vuokraa Sähköliiton omistamia tasokkaita viikko-osakkeita, jotka sijaitsevat Saariselällä, Sallassa, Tahkolla, Tampereella, Vierumäellä, Vuokatissa ja Virossa lähellä Pärnua.

Sähköliiton lomapaikkoja pääset varaamaan Sähköliiton omalta sivulta.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.