SAK:n virtuaalivappu

23.4.2020

Vappua ei ole peruttu! Tule mukaan livelähetykseen: SAK:n #virtuaalivappu perjantaina 1. toukokuuta

Perinteisten toritapahtumien sijaan voit nyt juhlia kanssamme työväen vappua verkossa perjantaina 1. toukokuuta. Suora virtuaalivappulähetys alkaa Facebookissa kello 13.30 ja tarjolla on musiikkia, puheita ja keskustelua – aplodit voit lähettää esiintyjille sydäminä tai kirjoittaa omat terveisesi lähetystä seuraaville.

Puoli tuntia kestävässä tapahtumassa vappupuheen pitävät SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta, SAK:n hallituksen varapuheenjohtaja Matti Huutola sekä SAK:n edustajiston puheenjohtaja ja Palvelualojen ammattiliiton PAMin puheenjohtaja Annika Rönni-Sällinen. Musiikista huolehtii Punatähdet-yhtye.

SAK:n virtuaalivapun juontavat Journalisti-lehden päätoimittaja Maria Pettersson ja viestintäyrittäjä Jan Erola. Suora lähetys kuvataan SAK:n keskustoimistolla Hakaniemessä.

Käy jo nyt klikkaamassa osallistun/kiinnostunut-painiketta SAK:n #virtuaalivappu -Facebook-tapahtumasivulla, niin saat päivittyvää tietoa virtuaalivapun ohjelmasta. 

Facebook-tapahtumasivulla voit lisäksi katsoa SAK:laisten ammattiliittojen edustajien vappupuheita ja -tervehdyksiä. Puheet ladataan sivulle heti vappupäivän aamuna ja ne löytyvät myös SAK:n nettisivuilta.

SAK:n #virtuaalivappu -lähetys on myös katsottavissa nettisivujen kautta sekä reaaliaikaisesti että tallenteena jälkikäteen.