HPK klubiliput arvottu

20.2.2023

20.2.2023

Hämeenlinnan Sähkötyöntekijät ry:n kuukausittainen HPK klubilippujen arvonta on suoritettu ja onnettaren suosimia jäseniä on tiedotettu sähköpostitse voitoistaan. Onnittelemme maaliskuun otteluihin liput voittaneita!

Mukavaa  otteluiltaa voittajille!

23.1.2023

Hämeenlinnan Sähkötyöntekijät ry:n kuukausittainen HPK klubilippujen arvonta on suoritettu ja onnettaren suosimia jäseniä on tiedotettu sähköpostitse voitoistaan. Onnittelemme helmikuun otteluihin liput voittaneita!

Mukavaa  otteluiltaa voittajille!

20.12.2022

Hämeenlinnan Sähkötyöntekijät ry:n kuukausittainen HPK klubilippujen arvonta on suoritettu ja onnettaren suosimia jäseniä on tiedotettu sähköpostitse voitoistaan. Onnittelemme tammikuun otteluihin liput voittaneita!

Mukavaa  otteluiltaa voittajille!

22.11.2022

Hämeenlinnan Sähkötyöntekijät ry:n kuukausittainen HPK klubilippujen arvonta on suoritettu ja onnettaren suosimia jäseniä on tiedotettu sähköpostitse voitoistaan. Onnittelemme joulukuun otteluihin liput voittaneita!

Mukavaa  otteluiltaa voittajille!

18.10.2022

Hämeenlinnan Sähkötyöntekijät ry:n kuukausittainen HPK klubilippujen arvonta on suoritettu ja onnettaren suosimia jäseniä on tiedotettu sähköpostitse voitoistaan. Onnittelemme marraskuun otteluihin liput voittaneita!

Mukavaa  otteluiltaa voittajille!

19.9.2022

Hämeenlinnan Sähkötyöntekijät ry:n kuukausittainen HPK klubilippujen arvonta on suoritettu ja onnettaren suosimia jäseniä on tiedotettu sähköpostitse voitoistaan. Onnittelemme lokakuun otteluihin liput voittaneita!

Mukavaa  otteluiltaa voittajille!

4.9.2022

Hämeenlinnan Sähkötyöntekijät ry:n kuukausittainen HPK klubilippujen arvonta on suoritettu ja onnettaren suosimia jäseniä on tiedotettu sähköpostitse voitoistaan. Onnittelemme syyskuun otteluihin liput voittaneita!

Mukavaa  otteluiltaa voittajille!

Voittajat ovat saaneet yhden (1) klubilipun valitsemaansa otteluun. Lipun voi noutaa Pohjantähti Areenan lipunmyyntipisteeltä (eteläpääty) tuntia (1h) ennen ottelun alkua. Irtolipun saa "varatut liput" pisteeltä vasemmasta reunasta kertomalla nimesi ja näyttämällä sähköliiton jäsenkorttia! Ottelun jälkeen irtolipun voi hävittää. 

HUOM! Mikäli arvonnassa voittanut ei jostain syystä pääsekään otteluun, niin ilmoitathan siitä suoraan HPK klubilippu vastaavalle, niin arvontajonossa oleva seuraava henkilö saa lipun käyttöönsä.

Muistathan käydä osallistumassa otteluiden arvontaan, mikäli et vielä ole osallistunut. Kaikkiin otteluihin on tullut useita ilmoittautumisia, joten kiitämme jäseniämme suuresta aktiivisuudesta tämän jäsenedun hyödyntämisessä. Seuraavassa arvonnossa arvotaan helmikuun otteluiden liput. Arvonta suoritetaan 16.1.2023

Linkki arvonnon sivulle.

Onnea tulevaan arvontaan!

Kuva: hpk.fi