HPK klubiliput arvottu

19.9.2022

19.9.2022

Hämeenlinnan Sähkötyöntekijät ry:n kuukausittainen HPK klubilippujen arvonta on suoritettu ja onnettaren suosimia jäseniä on tiedotettu sähköpostitse voitoistaan. Onnittelemme lokakuun otteluihin liput voittaneita!

Mukavaa  otteluiltaa voittajille!

4.9.2022

Hämeenlinnan Sähkötyöntekijät ry:n kuukausittainen HPK klubilippujen arvonta on suoritettu ja onnettaren suosimia jäseniä on tiedotettu sähköpostitse voitoistaan. Onnittelemme syyskuun otteluihin liput voittaneita!

Mukavaa  otteluiltaa voittajille!

Voittajat ovat saaneet yhden (1) klubilipun valitsemaansa otteluun. Lipun voi noutaa Pohjantähti Areenan lipunmyyntipisteeltä (eteläpääty) tuntia (1h) ennen ottelun alkua. Irtolipun saa "varatut liput" pisteeltä vasemmasta reunasta kertomalla nimesi ja näyttämällä sähköliiton jäsenkorttia! Ottelun jälkeen irtolipun voi hävittää. 

HUOM! Mikäli arvonnassa voittanut ei jostain syystä pääsekään otteluun, niin ilmoitathan siitä suoraan HPK klubilippu vastaavalle, niin arvontajonossa oleva seuraava henkilö saa lipun käyttöönsä.

Muistathan käydä osallistumassa otteluiden arvontaan, mikäli et vielä ole osallistunut. Tällä hetkellä loppukaudelle on vain yksi ottelu jäljellä, johon mahtuu ilman arvontaa, joten kiitämme jäseniä suuresta aktiivisuudesta tämän jäsenedun hyödyntämisessä. Seuraavassa arvonnossa arvotaan marraskuun otteluiden liput. Arvnta suoritetaan 15.10.

Linkki arvonnon sivulle.

Onnea tulevaan arvontaan!

Kuva: hpk.fi