Varaa paikkasi Volttipäivien tapahtumista sähköpostilla

12.5.2021

Kuva: Mikael Rantalainen

Viime kesältä koronaviruspandemian takia peruuntuneet Sähköliiton Volttipäivät järjestetään tänä vuonna 30.7. –1.8.2021 Helsingissä. Moni asia on samoin kuin viime vuoden järjestelyissä: järjestäjänä toimii Helsingin Sähköalantyöntekijät ry, ja kolmipäiväisen tapahtuman keskuspaikkana toimii Original Sokos Hotel Presidentti.


Volttipäiville lähtevien kannattaa nyt muistaa sähköpostiosoite volttipaivat2020@gmail.com. Sitä kautta onnistuu ilmoittautuminen viikonlopun tapahtumiin: perjantai-illan saaristoristeilylle sekä lauantain keilailukisaan ja iltajuhlaan. Osoitteessa on vuoden takainen vuosiluku, koska tapahtuma siirtyi koronaepidemian takia viime kesältä vuoden päähän.


Volttipäivät alkavat perjantai-illan saaristoristeilyllä. Lauantai on täynnä tapahtumia: liiton keilausmestaruus ratkeaa Ruusulan keilahallissa, ja hotellin Adjutantti-ravintolassa on keskustelutilaisuus, jonka aihe pyörii todennäköisesti erityisen ajankohtaisen työehtosopimustoiminnan ympärillä. Keskustelutilaisuus on maksuton, ja tarjolla on salaattibuffet. Iltajuhla alkaa hotellilla kello 19.


Osaston omien kykyjen lisäksi juhlassa viihdyttää Suomen kovakuntoisimmaksi koomikoksi mainittu  stand up -koomikko XL Sami.


Lisätietoa ohjelmasta ja muut tärkeät tiedot löytyvät Volttipäivien omilta nettisivuilta https://www.volttipaivat.fi/.


Majoitus Presidentistä kannattaa varata nyt! Sen teet kätevästi Sokos Hotelsin oman myyntipalvelun 
kautta puh. 0300 870 000. Muista varaustunnus BVoltti2021.