Jäsen, tunnetko Turvasi?

3.12.2020

Tiesitkö, että Sähköliitto on vakuuttanut jäsenensä Turvan kautta? Uutisen liitteenä on Turvan esite, mistä näkee helposti, mitä vakuutuksia Sähköliitto on jäsenilleen ottanut. Kannattaa tutustua!

Liittosi on vakuuttanut sinut seuraavasti:

Vapaa-ajan matkustajavakuutus

Vakuutettuina ovat liiton jäsenet. Vakuutettuina ovat myös vakuutetun mukana matkustavat alle 18-vuotiaat lapset ja lapsenlapset. Oppilas- ja eläkeläisjäsenet eivät kuulu matkustajavakuutuksen piiriin. Vakuutuksesta korvataan matkasairauden ja -tapaturman hoitokuluja. Vakuutus korvaa myös matkan peruuntumisesta tai keskeytymisestä sekä matkalta myöhästymisestä aiheutuvia kuluja. 


Järjestövakuutus

Liiton jäsenet on vakuutettu järjestövakuutuksella, kun he ovat järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa. Järjestötehtäviä ovat mm. liiton järjestämät kokoukset, seminaarit sekä opinto- ja koulutuspäivät.


Muita etuja Sähköliiton jäsenille

Oppilas- ja eläkeläisjäsenet saavat jatkuvasta ja määräaikaisesta matkustajavakuutuksesta jäsenalennuksen lisäksi 20 % alennuksen. Kaikki liiton jäsenet saavat jatkuvasta ja määräaikaisesta matkatavaravakuutuksesta jäsenalennuksen lisäksi 20 % alennuksen. 

Liiton kaikki jäsenet saavat henkilökohtaisen täysajan tapaturmavakuutuksen ensimmäisen vuoden maksusta 15 % alennuksen muiden alennusten lisäksi.