Varaa HPK:n otteluliput

Olemme hankkineet  HPK:n kotiotteluihin klubikausikortit, 2 kpl/ottelu. Varaus on yksi lippu/jäsen/ottelu.

Klubikausikortilla on tarjolla ennen ottelun alkua, katettu ja maittava buffet, joka avataan 1 h ennen ottelun alkua ja se kestää ottelun alkuun asti. Erätauoilla tarjolla on pientä makeaa (1. erätauko) ja suolaista (2. erätauko). Pelin ajaksi voi siirtyä katsomoon tai seurata tapahtumia Klubin televisioiden kautta. Klubiasiakkaita hemmotellaan usein myös valmentaja- ja pelaajahaastatteluilla ennen ottelua (koronarajoituksien aikana haastatteluja ei järjestetä). Klubilla on lisäksi oma A-oikeuksin varustettu baari, josta voi ostaa juomia.

Ottelulippujen arvonta suoritetaan joka kuukauden 15. päivä, tällöin arvotaan seuraavaan kuukauden otteluliput. Arvontaan osallistuminen on tehtävä edellisenä päivänä (14. päivä). Poikkeuksena syyskuun otteluliput, jotka arvotaan elokuun viimeinen päivä. Esimerkki: Mikäli haluat marraskuun lopulla olevaan otteluun, niin tämän ottelulipun arvonta suoritetaan lokakuun 15. päivä ja osallistuminen on tehtävä viimeistään 14.10.

Ensisijaisena arvonnassa ovat ne henkilöt, jotka eivät ole tätä jäsenetua aiemmin käyttäneet. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Otteluliput on noudettavissa Pohjantähti Areenan lipunmyynnistä omaa nimeä sekä sähköliiton jäsennumeroa vastaan. Ole valmis todistamaan jäsenyytesi Sähköliiton jäsenkortilla (myös sähköinen jäsenkortti käy).

Osallistu ottelulippujen arvontaan ohessa olevalla lomakkeella.

HUOM! Mikäli et pääsekään otteluun, niin ilmoita asiasta saamasi sähköposti-ilmoituksen mukaisesti! Näin saamme arvontajonossa seuraavalle henkilölle lipun käyttöön. Mikäli ilmenee, että et käytä lippuasi etkä ole ilmoittanut asiasta, menetät arvontaoikeutesi kuluvan kauden lippuihin!

Arvontalomake

Kotiottelut
Kuva: hpk.fi

Tulosta tästä mainos työpaikkasi ilmoitustaululle!