Hämeenlinnan Sähkötyöntekijät ry omistaa Himoksella viikko-osakkeen / loma-asunnon. Loma-asunto on jäsenten käytettävissä viisi viikkoa vuodessa. Nämä viisi viikkoa ovat vuosittain kiertävät viikot.  Lue loma-asunnon ohjeita ja sääntöjä sekä varausohjeet, jotta vältyt yllätyksiltä. Varaukset loma-asunnon käyttöön tehdään loma-asunnon varaussivulta.

Loma-asunnon kokonaiskerrosala on 88m², josta yläkerrassa n. 18m² (korkeus alle 1600mm).

Vuodepaikkoja loma-asunnossa on kuudelle hengelle. Lisäksi kahdelle hengelle löytyy patjat. Lakanat ja pyyhkeet eivät kuulu loma-asunnon varustukseen.

Loma-asunnossa on hyvät kiinteät varusteet:

Koneellinen ilmastointi/LTO, ilmalämpöpumppu, kuivauskaappi, puutarhakalusteet, kaasugrilli, grillausvarusteet, 2 kpl kaasupulloja, istutukset, jääkaappi/pakastin, mikroaaltouuni, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, äly-TV ja kiinteä WiFi-verkko. Täydellinen keittiövarustus 8:lle hengelle, sähkösauna, kylpyhuone, suihku, 2 erillistä wc-tilaa. Alakerran wc:ssä pyykinpesukone. Tunnelmaa saat saunaan vaikkapa musiikilla, sillä olohuoneen radiosta/soittimesta on jakoyhteys saunan kiinteisiin kaiuttimiin. Saunassa on savusaunan tunnelma. Loma-asunnolla on lukollinen ulkovarasto.

Loma-asunto sijaitsee Kiinteistö Oy BLV1:ssä. Osoite on Joutsenentie 5A, 42100 Jämsä.

Kiinteistö Oy BLV1 omistaa 3301 m² tontista 1/7 osan aluehallinnanjakosopimuksella. Tontin kaikilla murto-osan omistajilla on yhteinen toiminta-alue.

Loma-alueen palvelut sijaitsevat aivan lähellä ruokakauppa (n. 0.5 km), ravintolapalvelut (n. 0.4 km) ja bussipysäkki (n. 1.0 km).

Himos-Jämsän vuosi koostuu monipuolisesta tekemisestä. Vuoden ympäri olevaan tekemiseen voit tutustua Jämsän kaupungin matkailuinfon, Himos Areenan, Himos lomien, Himos rinteiden tai Himos Golfin sivuilta.

Käytäthän loma-asuntoa kuin omaasi ja tiedostathan, että loma-asunnon viikkohinta pystytään pitämään näin alhaisena, koska itse siivoamme jälkemme ja korjaamme vahingot, puutteet ja viat itse. Toimithan sinäkin samoin ja samalla muistat noudattaa loma-asunnon ohjeita ja sääntöjä!

Ota yhteyttä osastoon

Mikäli on tarvetta ottaa yhteyttä osastoon Kiinteistö Oy BLV1:n, loma-asunnon asioissa, niin käytä ensisijaisesti sähköistä "Ota yhtyettä" -lomaketta tai ota yhteys henkilökohtaisesti Kiinteistö Oy BLV1:n osastomme edustajaan ja toissijaisesti ota yhteys osastomme puheenjohtajaan.

"Ota yhteyttä" -lomake ja henkilökohtaiset yhteystiedot löydät Ota yhteyttä -sivun kautta.

Muut lomapaikat

Mikäli haluat lisää vaihtoehtoja, niin osaston ja sitä kautta myös Sähköliiton jäsenenä pääset lomailemaan monella tapaa edullisesti. Viihdy päivä, pari tai kokonainen viikko Sähköliiton omassa lomapaikassa Kotkan Kaarniemessä tai vuokraa Sähköliiton omistamia tasokkaita viikko-osakkeita, jotka sijaitsevat Saariselällä, Sallassa, Tahkolla, Tampereella, Vierumäellä, Vuokatissa ja Virossa lähellä Pärnua.

Sähköliiton lomapaikkoja pääset varaamaan Sähköliiton omalta sivulta.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.